מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות 

http://www.joydownload.com/ (“אנחנו ” או “ JoyDownload ”) מבינים את הדאגתך איך משתמשים ומהפיצים את המידע האישי שלך, ​​ומעריכים את הפרטיותך.

 

מדיניות פרטיות מסבירה את הדאגה שלנו למידע אישי (“מידע אישי”), כמו גם מידע אחר שאנו אוספים בעת הגישה לאתר האינטרנט שלנו בכתובת http://www.joydownload.com/ (the “Site”) .

 

בנוסף, מדיניות פרטיות תחול אל השימוש במידע אישי ומידע אחר שאנו אוספים בעת שימוש בכל אחד מהשירותים או מוצרים שלנו, כוללים מעטפת כלי העזר להתקנה.

 

בזמן הגלישה באתר, באמצעות כל אחד מהשירותים או המוצרים שלנו, אתה מכיר בכך שאתה מקבל את הנהלים שהותוו במדיניות פרטיות.

 

אנא שים לב כי מדיניות זו אינה חלה על (ואין אנו אחראים ל) פעילותן של חברות אחרות, מכיוון שאנחנו לא בבעלותם, או של יחידים, שאנו לא מעסיקים אותם או לא מנהלים בהם. בשימוש באתרים של צד שלישי או מוצרי תוכנה צריך לקרוא את מדיניות הפרטיות הרלוונטית של צדדים שלישיים אלה כדי לקבל מידע בנוגע לנהלי הפרטיות שלהם.

 

1. תקציר מדיניות הפרטיות שלנו

 

מדיניות הפרטיות חלה על המוצרים ושירותי של האתר http://www.joydownload.com/ וזמין דרך האתר. כדי להסביר טוב יותר את מה המידע שאנו אוספים וכיצד אנו משתמשים במידע זה, אנו משופעים מדיניות הפרטיות שלנו בנושאים הבאים:

 

סעיף 2. מה אנחנו אוספים ולמה. סעיף זה מסביר מה מידע שאנו אוספים מ:

 

(א) המבקרים באתר שלנו;

(ב) המשתמשים שמורידים את התוכנות החיצוניות באמצעות המתקין שלנו;

(ג) המשתמשים שמתקינים או משתמשים את התוכנות החיצוניות, קישורים לאתרים או שירותים; 

(ד) משתמשים שמקבלים את המלצות על תוכנות.

 

סעיף 3. כיצד אנו משתמשים או מפרסמים מידע שאספנו. סעיף זה מסביר כיצד אנו משתמשים במידע וכיצד אנו מפרסמים את המידע.

 

סעיפים 8-4: סעיפים אלה מסבירים נושאים שונים, ובכלל כיצד אנו שומרים על כל מידע שאנו אוספים, איך אתה יכול לעדכן את פרטים הופקד בידינו, כיצד אנחנו שומרים על החוק כדי להגן על פרטיותם של ילדים באינטרנט, האחסון שלנו ושימוש במידע מהמשתמשים מחוץ לארצות הברית, וכיצד אנו יכולים להתריע בפניך על כל שינוי במדיניות פרטיות זו.

 

2. מידע שאנו אוספים ולמה

 

א. המבקרים באתר שלנו

 

אם אתה מבקר באתר שלנו, אנו אוספים את המידע הבא:

 

Cookies. כאשר אתה מבקר באתר שלנו, אנו שולחים לדפדפן שלך את הקובץ Cookie, שמאוחסן בדפדפן ומאפשר לנו לזהות אותו באופן ייחודי. השימוש בעוגיות מאפשר להבין טוב יותר את המשתמשים והמוצרים שלנו על מנת לשפר את השירותינו. נתונים אלו יכולים לכלול העדפות משתמש באחסון, נתונים סטטיסטיים על השימוש במוצר, כגון מספר ביקורים, משך זמן ממוצע בדפים, שימוש במאפיינים, ומידע נוסף שעוזר לנו לקבוע אילו תכונות הם חשובים ביותר עבורך ולעבוד בצורה יעילה יותר.

יומן גלישה. כאשר אתה מבקר באתר שלנו, אנחנו באופן אוטומטי תופסים מאחסנים את המידע שהדפדפן שלך שולח לנו. נתונים אלה יכולים לכלול את סוג הדפדפן, שפה, כתובת IP, תאריך ושעה של בקשתך, ועוגיות, שיעזרו לנו לזהות את הדפדפן הייחודי.

מידע על השימוש. בדרך כלל האתר שלנו אוסף באופן אוטומטי מידע על שימוש, כגון המספר והתדירות של מבקרים לאתר שלנו ומרכיביה. אנו משתמשים בנתונים אלה רק בצורה כוללת, דהיינו לדיווח סטטיסטי, ולא במטרה לזהות אותך באופן אישי. סוג זה של נתונים מצרפיים מאפשר לנו להבין איך לעתים קרובות ללקוחות להשתמש באתר או בשירותים שלנו, כדי שנוכל לשפר אותם.

תקשורת. בכל פעם שאתה שולח לנו הודעה, אנחנו יכולים לשמור אותה, כדי שנוכל להגיב לבקשות או השאלות שלך ולשפר את השירותים שלנו.

איסוף מידע. גם אנו מקבלים ומאחסנים את כל מידע שתזין באתר שלנו או מספק בכל דרך אחר, לרבות מידע שיכול לספק לנו את היצירה של חשבון משתמש. מידע אישי שנאספ בעת יצירת חשבון משתמש יכול לכלול את שםך, שם המשתמש וכתובת דואר אלקטרוני. מידע אישי שאתה מספק משמש למטרות כמו התאמה אישית ושיפור איכות השירותינו, וגם על מנת להבטיח קשר איתך ולהודיע ​​לך על מבצעים ותכונות חדשות.

תוכנות, יישומים, אתרי אינטרנט, פרסומות, קישורים ושירותים של צד שלישי. JoyDownload  עשוי להציע תוכנות ויישומים חיצוניים, כמו גם קישורים לאתרים ושירותים של צדדים שלישיים (“שירותי צד שלישיים”), המסופק על ידי ספקי צד שלישי שאינו קשורים ל-JoyDownload (“ספקי צד שלישי”), דרך האתר או את שירותיו .האתר עשוי לכלול גם קישורי פרסום שמובילים לאתרים של צדדים שלישיים. אם תחליטו לקשר למפרסם על ידי לחיצה על מודעה באנר או סוג אחר של פרסומת, או כל קישור אחר המסופק על ידי צד שלישי, אתה תהיה מנותב לאתר האינטרנט של של הצד השלישי.

מדיניות פרטיות זו חלה רק על האתר והשירותים שלנו. אין לנו שליטה גם על אתרי אינטרנט וגם על יישומי צד שלישי, שאנו יכולים לקשר אליו. יישומי, אתרי אינטרנט, קישורים או שירותים של צד שלישי אלו יכולים להציב עוגיות משלהם או קבצים אחרים במחשב שלך, לאסוף נתונים או לבקש ממך מידע אישי. המידע שנאסף על ידי צדדים שלישיים אלו, כולל מידע שנאסף באמצעות קישורים לאתרי מדיה חברתיים, נשלט על ידי מדיניות הפרטיות של הצד השלישית מאותם יישומים, אתרים, קישורים או שירותים. בנוסף, העובדה שאנו מספקים קישור לאתר אינטרנט, מספקים הבאנר או סוג אחר של פרסום, היא לא הוכחת מדיניות פרטיות, מדיניות אבטחת מידע או פעילות הספק צד השלישי. אנו ממליצים לך לקרוא את מדיניות הפרטיות, הסכמה על תנאי שימוש והסכם רישיון למשתמש בעת ביקור באתרי אינטרנט אחרים.

 

ב. משתמשים המתקינים את התוכנות מצד שלישי על ידי  כלי ההתקנה

אם אתה משתמש שהוריד והתקין את התוכנה המסופקת על ידי צד שלישי, או השתמשת באתר האינטרנט ושירותים הניתנים על ידי צדדים שלישיים, אז:

 

JoyDownload  יכול להציע או להפוך לזמינים את שירותיו של צד שלישי על ידי ספקי צד שלישי באמצעות האתר או שירותים. אין לנו שליטה על שירותי צד שלישי או על היישום של צד שלישי כלשהו, שקישור או גישה אליו ניתנת על ידי האתר שלנו.

 

שירותי הצד שלישי אלה עשויים להציב משלהם או קבצים אחרים עוגיות במחשב שלך, לאסוף נתונים או לבקש ממך מידע אישי. המידע שנאסף על ידי ספקי צד שלישי, לרבות מידע שנאסף באמצעות קישורים מאתרי חברתיים, נשלט על ידי מדיניות הפרטיות של ספקי צד שלישי כגון. כאשר ניצול שירותים של הצד שלישי, אנו ממליצים לך לקרוא את התנאים הרלוונטיים של שימוש בנוגע לאתרים של צד שלישי, תוכנות או מוצרים, לרבות כל מדיניות פרטיות החלים, לרבות מדיניות הפרטיות, תנאי שימוש, והסכמי רישיון.

 

ג. לקוחות שמקבלים המלצות אל התוכנות

 

אם אתה משתמש שמקבל את ההמלצות על התוכנות של צד השלישי דרך רשת OpenCandy או רשתות אחרות, אז:

 

תוכנות של צד שלישי זמינות להורדה או התקנה מהאתר מאתר האינטרנט, בתהליך ההורדה או התקנה, יכולות להציע לך תוכנות צד שלישי אחרות באמצעות המלצות תוכנת רשת OpenCandy או רשתות אחרות דומות (& ldquo; שירותי המלצה & rdquo;). שירותי המלצה כזו עשויים לאסוף מידע בתהליך ההורדה או התקנה. מידע שנאסף על ידי רשת המלצת תוכנות OpenCandy כפוף למדיניות פרטיות של OpenCandy, אשר ניתן למצוא ב http://www.opencandy.com/privacy-policy/.

 

3. כיצד אנו מפיצים או משתמשים במידע שנאסף

 

כל מידע שנאסף, אנחנו יכולים להפיץ, או להשתמש באופן הבא:

 

הגנה ל- JoyDownload ואחרים.

 

אנחנו יכולים לחלוק המידע האישי שלך ומידע אחר כאשר יש לנו סיבה להאמין כי פעולה זו חיונית : (1) לציית לחוק, תקנה, צו הבאה או צו בית משפט; (2) כדי לזהות, למנוע, או פעולה אחרת בהקשר להונאה, אבטחה או בעיות טכניות; (3) האכיפה של הוראות מדיניות פרטיות זו ו / או כל הסכם אחר בינך לבין JoyDownload, לרבות חקירת הפרות פוטנציאליות של הסכם זה; או (4) להגן מפני פגיעה בזכויות, הרכוש או הביטחון ה-JoyDownload, המבקריה, המשתמשים ו / או הציבורי.

 

העברת הבעלות. אם JoyDownload או חלק מהותי מנכסיה נרכש, או במקרה הבלתי סביר ש- JoyDownload פושט את רגל או נכנס לפשיטת רגל, פרטי משתמש הם אחד מהנכסים שהועברו או נרכשו על ידי צד שלישי. לפיכך, אנו יכולים להעביר או להקצות את כל המידע שאספנו כחלק ממיזוג, רכישה, מכירה, או שינוי אחר של שליטה. אתה מכיר באפשרות של מהלך כזה, וכי כל חברה הרוכשת יכולה להמשיך להשתמש במידע האישי שלך ומידע אחר כפי שנקבע במדיניות זו.

 

מידע שאינו אישי. אנו עשויים לספק את המידע שאינו מאפשר זיהוי אישי, לשותפים ולצדדים שלישיים אחרים כדי לשפר את האיכות של ההצעה שלנו ואת האיכות הכוללת של השירות שלנו. לדוגמא, אנו יכולים להשתמש בנתונים כדי להעריך את הסבירות שהצרכן ישתמש במוצר מסוים בהצלחה.

 

בהסכמתך. מלבד האמור לעיל, אנו נספק מידע האישי שלך לצד שלישי אך ורק עם הסכמתך מראש.

 

4. אבטחת מידע

 

אנחנו משתדלים להתגונן מפני גישה בלתי מורשה למערכות שבן אנו מאחסנים את הנתונים שלך. זה כולל ביקורת פנימית על איסוף הנתונים, אחסון שיטות עיבוד ואמצעים לביטחון אישי ושאינו אישי. עם זאת, למרות הצעדים שאנחנו מקבלים, אנחנו לא יכולים להבטיח את הביטחון של כל מידע שנמסר לנו. כניסה לא מאושרת או שימוש, כשל בחומרה או תוכנה, וגורמים אחרים, עלולים לפגוע בביטחונם של פרטי משתמש בכל עת.

 

5. עדכון הפרטים שלך

 

על פי התהליכים שבוצעו באתר שלנו, אנו מספקים גישה למידע מסוים המתייחס אליך לצפייה ולעידכון מידע זה. סוג המידע שאליו אתה יכול לגשת ולעדכן אותו משתנים בהתאם לכמה האתרים שלנו משתנה. אתה יכול להגיש בקשה למחוק את הפרופיל שלך מ- JoyDownload , על ידי שליחת הודעת דוא"ל license@joydownload.com ולענות בחיוב על כל המיילים שנוכל לשלוח לך לאישור. שים לב שחלק מהמידע עשוי להיות מאוחסן ברשומות שלנו לאחר המחיקה של החשבון שלך.

 

6. חוק על ההגנת הפרטיותם של ילדים באינטרנט

 

בהתאם לחוק על ההגנת הפרטיותם של ילדים באינטרנט ("COPPA"), אנחנו לא אוספים מידע על ילדים מתחת לגיל 13 שנים. אנו מעודדים את ההורים ואפוטרופוסים להכיר את התוכן של אתרי האינטרנט שילדיהם מבקרים. ועדת הסחר הפדרלית ("FTC") מסדיר את האיסוף ושימוש במידע אישי מילדים מתחת לגיל 13 בהתאם ל-COPPA. לקבלת מידע נוסף, אנא תבקר באתר האינטרנט FTC בקישור www.ftc.gov/privacy.

 

7. משתמשים מחוץ לארצות הברית

 

האתר, המוצרים והשירותים שלנו המתארחים על שרתים הממוקמים בארצות הברית. אם אתה נמצא מחוץ לארצות הברית, את המידע שלך יועבר לשרתים שלנו בארצות הברית. על ידי ביקור באתר האינטרנט שלנו או על ידי שימוש בכל אחד מהשירותים או המוצרים שלנו, אתה מסכים להעברה, האחסון ושימוש במידע שלך בארצות הברית.

 

8. שינוי מדיניות

 

אנו יכולים לבצע שינויים במדיניות זו לאורך זמן. אם נכניס שינויים בנוגע לשימוש במידע אישי, אנו נודיע לך באמצעות דואר אלקטרוני או על ידי פרסום הודעה באתר שלנו. משתמשים מחויבים בכל שינויים כלשהם במדיניות הפרטיות, כאשר הוא / היא משתמש באתר או לשירותים שלנו לאחר שהשינויים יושמו.

 

 

?>